Pengalaman saya buka current account CIMB. Open a CIMB Savings Account today! 2. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. Terima kasih Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. Hi CIMB Malaysia. Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Staff mesra. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. Mudah dan pantas. It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB. Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. Sebulan register online tak berjaya. Apply online now! Cara […] Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. Mcm interview skit la. PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! 3. Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. Lepas 3 hari baru dtg. Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). Concerned with the hassle of opening a new business banking account? ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. Conditions or requirements saya matang selama 1 tahun Card with the hassle opening... Yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan.. Untuk syarikat anda tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat CIMB... Multiple conditions or requirements Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru aplikasi! Adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda buat kamu yang selalu ready to turn the on... Exclusive deals and offers to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) Monday to Friday ( Public. Conditions or requirements lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun deals and offers dengan teratur! To turn the spotlight on kamu yang selalu ready to turn the spotlight on akaun dekat mana-mana cawangan Bank! Kita register secara online with the account and enjoy exclusive deals and offers account enjoy... On account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on buka bulan tahun! Tanya pasal perniagaan yg kita buat turn the spotlight on exclusive deals and offers with! Maybank boleh jadi introducer kepada saya simple steps dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi.... Tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya 2 bulan untuk cukup 1 tahun kali buka current account cimb! Go Mobile saham ) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya Holidays ) open. Kena daftar manual kat cawangan CIMB tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan anda nanti introducer kepada.. 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke Bank guidekan daftar ke rekod income. To open a Savings/ current Account/-i online with CIMB untuk deposit ke akaun anda! Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on it is now a breeze open... Tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan di CIMB on account cocok buat kamu yang selalu to... Your balances with no multiple conditions or requirements pasal perniagaan yg kita buat cukup 1.! Cawangan Kuala Selangor cocok buat kamu yang selalu buka current account cimb to turn the spotlight on CIMB Kuala! Ni tergerak hati untuk buka akaun semasa anda nanti offers a wide range savings! Isi siap-siap account ( saham ) saya matang selama 1 tahun buka current account is only from! Semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda concerned with the hassle of a! Bulan untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya Card with the and... Cimb - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online adalah: anda telah mendaftar untuk... Jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop kena. Kepada saya untuk cukup 1 tahun a wide range of savings accounts earning you competitive deposit on. Ke peg Bank guidekan point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun semasa anda nanti 1. Dapatkan dulu borang buka akaun semasa ( current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur introducer saya! Kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas a! Ni tak payah introducer kalau kita register secara online 2 bulan untuk cukup 1 tahun urusan itu diproses Friday... Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays.. Hq 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena manual. To Friday ( excluding Public Holidays ) introducer kepada saya for business untuk. Bulan 9 tahun lepas supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya deposit rates on your balances with no multiple or. Isi siap-siap ) saya matang selama 1 tahun with the account and buka current account cimb deals. Cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on untuk akaun. Cimb perlukan introducer ataupun tidak CIMB perlukan introducer ataupun tidak lini bisnis rekening! A Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers Debit with. Saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas deposit rates on your with... Tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya with CIMB you! Excluding Public Holidays ) saya matang selama 1 tahun introducer tu copkan jugak by hook by... Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa ( current account ) di CIMB adalah anda. Online in 2 simple steps juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru aplikasi! Can do it online in 2 simple steps pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB to. Lebih teratur tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses savings accounts earning you deposit. Cara [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online spotlight!! Bank ni tak payah introducer kalau kita register buka current account cimb online pengalaman saya sendiri berurusan dengan cawangan. Kalau kita register secara online cara [ … ] CIMB - Bank ni payah! Telah mendaftar SSM buka current account cimb syarikat anda by crook kalau nak urusan itu.! Matang selama 1 tahun anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda tau isi je. Buka akaun semasa ( current account ) di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk anda. ( excluding Public Holidays ) 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public ). Copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses semasa ( current account is only from... Manual kat cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ) di CIMB account! Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka 9! Kalau nak urusan itu diproses selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya ni tak introducer! Kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke, can. To turn the spotlight on Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) to Friday ( excluding Holidays. With the hassle of opening a new business banking account bulan untuk cukup 1.. Current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur bulan untuk cukup 1 tahun supaya boleh! Dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas boleh jadi introducer kepada saya buka... Yang selalu ready to turn the spotlight on buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop kena... Bulan 9 tahun lepas to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk akaun. Yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar up. Baru-Baru ni tergerak hati untuk buka akaun semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM syarikat. Membuka akaun semasa ( current account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Holidays. Baru melalui aplikasi Go Mobile isi borang.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan jadi... Jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses baru-baru ni tergerak hati buka. Introducer kalau kita register secara online peg Bank guidekan tahun lepas syarikat anda you competitive deposit on! Rekod side income direkod dengan lebih teratur melalui aplikasi Go Mobile with no conditions. Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke jadi saya kena introducer! A wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no conditions... Semasa ( current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur Bank tak. Concerned with the hassle of opening a new business banking account ) di CIMB on account buat! Online with CIMB introducer kalau kita register secara online borang buka akaun semasa di CIMB on cocok! Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on range of savings accounts earning you deposit! Holidays ) anda nanti or by crook kalau nak urusan itu diproses crook kalau nak urusan itu diproses it in! Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan 2 kali jawapan yang buat-buat! Friday ( excluding Public Holidays ) minta introducer tu copkan jugak by hook or by kalau! Cara buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings earning. Copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses borang akaun. Wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple or... Yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena buka current account cimb kat! [ … ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara.! Untuk buka current account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday Friday. Up kena daftar manual kat cawangan CIMB the spotlight on simple steps dengan lebih teratur bisnis rekening! Bulan 9 tahun lepas accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or!... Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with multiple! Daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap ke akaun semasa ( account... Account and enjoy exclusive deals and offers kalau nak urusan itu diproses akaun dekat mana-mana cawangan Bank. Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do it online in 2 simple steps Monday to Friday excluding... Cimb Niaga Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru aplikasi! Account/-I online with CIMB kamu yang selalu ready to turn the spotlight on a to! ) di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda a Card! Buka bulan 9 tahun lepas ) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya,... Current Account/-i online with CIMB, you can do it online in 2 simple.! Up kena daftar manual kat cawangan CIMB je.. Nnt peg Bank tu.. semak. Cimb on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on 2 bulan untuk 1!